Cryonic-Huippukylmähoito

Cryonic-huippukylmähoidossa ihoa käsitellään kylmällä suihkeella, mikä edistää kehon omaa puolustuskykyä ja lievittää kipua. Ainutlaatuinen Cryonic-hoito on apu monenlaiseen eri vaivaan.

Cryonic kylmähoito lievittää kipua

Neuro Cryo Stimulation (NCS)-huippukylmähoidolla vaikutetaan kehoon sekä suoraan, että hermoston kautta. Huppukylmähoito käynnistää kehon luontaiset hoitomekanismit eli toimii niinsanottuna lääkkeettömänä hoitona.

Mikrokidesuihku, jota iholle hoidon aikana suihkutetaan aiheuttaa ihon pintakerroksen nopean jäähtymisen, joka yhdessä kidesuihkun värähtelyn kanssa käynnistää elimistössä termoshokki reaktion. Tämä on reaktio, joita perinteiset jäähdytyshoidot kuten jää, kylmä ilma tai vesi eivät tee. Siksi Cryonic-huippukylmähoito on ainutlaatuinen hoitokeino, joka auttaa moneen vaivaan.

Jatkuva hoito parantaa tuloksia

Riippuen sairaudestasi tai hoidetusta alueesta, auttaa yleensä monen hoitokerran jakso. Kivut ovat yleensä tulleet pitkäaikaisesti tai kestäneet pitkään, joten yleensä niiden hoitamiseenkin vaaditaan hieman pidempi aika.

Hoitotuloksen vaikutusta parantaa monen hoitokerran sarja, ja hoitokertojen määrästä kannattaa keskustella hoitavan fysioterapeutin/jalkaterapeutin/hierojan kanssa.

Mitä huippukylmähoito hoitaa?

Huippukylmähoito auttaa monenlaisissa eri vaivoissa, kuten tenniskyynerpää, akillesvaiva, venähdys, rasitusvamma ja moni muu urheilun aiheuttama rasite. Monia eri sairauksiakin hoidetaan kylmähoidolla, kuten reuma, jännetulehdus tai sairauden aiheuttama turvotus.

Kylmä auttaa paranemaan

Äkillinen kylmä iholle aiheuttaa reaktion nimeltä termoshokki. Termoshokki rentouttaa ympärillä olevat lihaskalvot, lievittää kipua, parantaa liikkuvuutta, vähentää turvotsta sekä aineenvaihdunta kiihtyy. Kroppa lähtee heti pumppaamaan verta kylmälle alueelle ja sen myötä toiminta tehostuu.

Cryonic-huippukylmähoito Espoossa

Cryonic huippukylmähoito ja muut terveyspalvelmme löytyy Espoosta, Kauppakeskus Entressen toisesta kerroksesta. Käyntiosoitteemme on Siltakatu 11, 02770 ESPOO.

Alla vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Cryonic huippukylmähoidosta.

Kylmähoidolla lievitetää kipua erilaisista kroonisista sairauksista aina urheiluvammoihin. Jos sinulla on vamma, mitä voidaan hoitaa Cryonic hoidolla, niin sen me varmasti teemme. Ota meihin yhteyttä ja varaa aika ammattilastemme käsittelyyn.

Kylmähoito aiheuttaa termoshokin ihon pinnalla, mikä saa kehossa aikaan kiihtyneen verenkierron alueella. Ympärillä olevat lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta tehostuu. Kipu hellittää ja turvotus lähtee laskemaan sekä jatkossa oireet ovat miedompia.

Cryonic-huippukylmähoidon vaikutus perustuu Termoshokkiin, joka:

  • Aktivoi luontaisen paranemismekanismin
  • Vähentää tai jopa poistaa tulehdusta
  • Aktivoi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
  • Aktivoi imusuonistoa ja poistaa turvotusta
  • Lievittää kipua nopeasti
  • Rentouttaa lihaksia

Joissain tilanteissa kyllä. Hoidon aikana kylmän aiheuttaman reaktion myötä voi olla ettet tunne mitään kiputiloja, mutta kropan lämmetessä kivut voivat palata. Se ei kuitenkaan tarkoita että kylmähoito ei toimisi vaan sitä pitää tehdä useammin. Jotkut vammat voivat parantua jo yhdellä kylmähoidolla kokonaan!

Huippukylmähoito on yleensä sopiva erilaisiin urheiluvaivoihin, kuten venähdyksiin, tulehduksiin tai yleisiin lihaskipuihin. Joitain kroonisempiakin sairauksia, kuten reumaa voidaan hoitaa kylmähoidolla. Kylmähoito voidaan ottaa myös osaksi muuta yleistä kuntoutusta tai hierontaa. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisätietoa!

Jos kärsit korkeasta verenpaineesta, sydänsairaudesta tai olet kylmälle allerginen, ei silloin kannata mennä kylmähoitoon. Varmistathan ensin lääkäriltäsi onko hoito sinulle hyväksi ja sen jälkeen otat meihin yhteyttä ajan varaamiseksi!

Kyllä. Kylmähoito lievittää nivelrikon aiheuttamia oireita, vähentää nestekertymiä sekä turvotusta. Nivelrikon aiheuttamia oireita voidaan hoitaa useita kertoja, milloin saadaan ylläpidettyä kivuttomampaa arkea.

 

Cryonic-huippukylmähoito

Varaa aika Cryonic-huippukylmähoitoon

Varaa aika Cryonic-huippukylmähoitoon sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta tai soittamalla numeroon 050 353 7802. Voit myös tiedustella aikoja tai lisätietoja sähköpostitse osoitteesta info@espoonkeskuksenfysioterapia.fi

Cryonic-huippukylmähoito voidaan yhdistää kaikkiin hoitoihimme tai omana hoitonaan.

Huippukylmähoito ennaltaehkäisee ja hoitaa vammoja esim. lihasjäykkyydet, revähtymät, venähdykset, ruhjeet, verenpurkaumat, jännevammat, tulehdukset, bursiitit, nivelvaivat ja arvet. Huippukylmähoito sopii myös reumatyyppisten sairauksien ja alueellisten kiputilojen hoitoon.

Hoitoa voidaan käyttää päähoitona, että apuhoitona esimerkiksi muun fysioterapiahoidon ohella. Cryonic-hoitoa voi yhdistää kaikkiin hoitoihimme (5, 10 tai 15 e). Cryonic-hoidon hinta riippuu hoidettavasta alueesta. Jos hoidettava alue on laaja suosittelemme varaamaan pelkän huippukylmähoidon.

Cryonic-huppukylmähoidon (NCS) hinta

NCS omana hoitona

1. kerta

€45,00

Jatkokerrat alkaen

€15,00

Sarjakortti sopimuksen mukaan

NCS muun hoidon yhteydessä

Pieni alue

€5,00

Keskikokoinen alue

€10,00

Laajempi alue

€15,00

Shopping Cart