Cryonic - Huippukylmähoito

NCS-huippukylmähoito

Neuro Cryo Stimulation (NCS)- huippukylmähoidolla vaikutetaan kehoon sekä suoraan, että hermoston kautta ja käynnistää näin kehon luontaiset hoitomekanismit eli toimii niinsanottuna lääkkeettömänä hoitona. Mikrokidesuihku, jota iholle hoidon aikana suihkutetaan aiheuttaa ihon pintakerroksen nopean jäähtymisen, joka yhdessä kidesuihkun värähtelyn kanssa käynnistää elimistössä termoshokki reaktion. Tämä on reaktio, joita perinteiset jäähdytyshoidot kuten jää, kylmä ilma tai vesi eivät tee.

Hoitotuloksen vaikutusta parantaa monen hoitokerran sarja, ja hoitokertojen määrästä kannattaa keskustella hoitavan fysioterapeutin/jalkaterapeutin/hierojan kanssa. Katso lisää hinnoista Palveluhinnastostamme.

Ajanvaraus

Varaa aikasi huippukylmähoitoon sähköisen ajanvarauksen kautta tai puhelimitse numerosta 09 859 6897 tai 050 353 7802.

Mitä termoshokki tekee?

Huippukylmähoito ennaltaehkäisee ja hoitaa vammoja esim. lihasjäykkyydet, revähtymät, venähdykset, ruhjeet, verenpurkaumat, jännevammat, tulehdukset, bursiitit, nivelvaivat ja arvet. Huippukylmähoito sopii myös reumatyyppisten sairauksien ja alueellisten kiputilojen hoitoon.

Hoitoa voidaan käyttää päähoitona, että apuhoitona esimerkiksi muun fysioterapiahoidon ohella. Cryonic-hoitoa voi yhdistää kaikkiin hoitoihimme (5, 10 tai 15 e). Cryonic-hoidon hinta riippuu hoidettavasta alueesta. Jos hoidettava alue on laaja suosittelemme varaamaan pelkän huippukylmähoidon.