Verkkokaupan toimitus & palautusehdot

Toimitusehdot

Espoon Keskuksen Fysioterapia myy tuotteita www.espoonkeskuksenfysioterapia.fi -verkkokaupassa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Kaupankäynnissä noudatamme kilpailu- ja kuluttajaviraston verkkokauppiaille antamia kaupankäyntiohjeita.

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelumme kanssa, pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Käsittelemme tilauksesi noin 1 – 3 arkipäivässä asiakaspalvelumme tilanteesta riippuen ja suunnittelemme toimituksen. Toimitukset tulevat yhdessä toimituksessa kerrallaan tai useammassa toimituksessa riippuen tilauksestasi tuotteista ja tuotemäärästä.

Tuotteet lähetetään Espoon Keskuksen Fysioterapian toimipisteestä. Tuotteiden toimitusaika on Matkahuollolta valitun toimituksen mukainen toimitusaika, tavallisesti noin 3 – 5 arkipäivää.

Palautus & Vaihto

Espoon Keskuksen Fysioterapian asiakkaana sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus verkkokaupasta tilaamillesi tuotteille. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä myyntipakkauksissaan. Mikäli tuote palautuu myyntikelvottomana: se on silminnähden käytetty, likainen, rikki, pakkauksesta puuttuu osia tai sinetöity myyntipakkaus avattu, emme voi palauttaa tuotteen hintaa kokonaan. Tällaisissa tapauksissa palautettava hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Asiakas vastaa palautukseen liittyvistä kuluista.

Palautukset tulee lähettää 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Palautusoikeus ei koske yrityskauppaa tai myymälästä ostettuja tuotteita, vaan niistä sovitaan tapauskohtaisesti.

Paketin noutamatta jättäminen ei tarkoita palauttamista. Mikäli paketti palautuu noutamattomana, veloitamme tilauksesta 15 € arvoisen palautus- ja käsittelykulun.

Shopping Cart