Lymfaterapia ESPOOSSA

Lymfaterapiassa kehon lymfa- eli imunestekiertoa tehostetaan kevyillä, rytmikkäillä ja pumppaavilla hierontaotteilla. Lymfaterapian tärkein tehtävä on poistaa kudoksiin jäänyttä ylimääräistä neste- ja valkuaisainekuormaa. Turvotuksen vähentyessä kipu lievittyy ja kudosten parantuminen nopeutuu.

Fysioterapia parantaa toimintakykyä

Turvotuksen hoitamista Lymfaterapialla

Lymfaterapiassa hoidetaan erilaisista syistä tulleita turvotuksia sekä turvotuksen seuraksia sekä sairauksia joiden yhtenä oireista on turvotusta. Kudoksesta poistetaan ylimääräiset nesteet tai valkuaisaineet ja vähennetään turvotusta. Jostain syystä kudoksiin on jäänyt jumiin ylimääräistä ainetta minkä poistamalla voidaan turvotusta vähentää.

Lymfaterapia nopeuttaa kuntoutusta

Lymfaterapia helpottaa leikkauksista ja vammoista kuntouttamista, imusuoniston kehityshäiriötä sekä erilaisten sairauksien aiheuttaman turvotuksen ja kivun hoitoa. Ihon kimmoisuutta pystytään myös lisäämään lymfaterapialla. mikä nopeuttaa kauneusleikkauksista parantumista huomattavasti.

Turvotukset voidaan terapian avulla saada liikkeelle kropassa ja sitä myöten saadaan palautuminen nopeammaksi. Ota yhteyttä ja varaa aika ammattilaistemme kanssa.

Kelakorvauksen kautta Lymfaterapiaan

Kela voi tietyissä tilanteissa myöntää korvauksia lääkärin myöntämästä lymfaterapiasta, kuitenkin tietyillä ehdoilla:

  • Krooninen tulehdus

  • Synnynnäinen imusuoniston kehityshäiriö

  • Sädehoitoa kainaloon, lantioon tai nivusiin

  • Kirurginen toimenpide esim. rintasyöpäleikkaus, erityisesti kainalon tai nivusten alueella.

Kysythän lääkäriltäsi, onko sinun mahdollista hakea kelakorvausta lymfaterapiasta jälkikäteen.

Ammattilaisen kanssa yksilöllinen hoito-ohjelma

Lymfaterapian laajuuteen vaikuttaa erittäin paljon se, minkä vuoksi hoitoa ollaan hakemassa. Hoitojen tiheyteen vaikuttaa hoidettavan alueen laajuus ja hoitosuunnitelma on aina yksilöllinen.

Kudosten aineenvaihdunta lisääntyy ja kehon oma puolustusjärjestelmä paranee. Varaa aika miellyttävään lymfaterapiaan!

Lymfaterapia Espoon keskus

Lymfaterapia löytyy kauppakeskus Entressen toisesta kerroksesta. Saat meiltä laadukkaat lymfaterapian palvelut sekä muut hyvinvointia tukevat palvelut.

Alla vielä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin lymfaterapiasta.

Lymfaterapiassa hoidetaan sairauksista tai erilaisista kirurgisista operaatioista johtuvia turvotuksia. Kropan kudoksiin jumiutuneet nesteet saadaan liikkeelle miellyttävän ja kivuttoman lymfaterapian avulla. Lymfaterapia sopii hyvin operaatioista palautumiseen ja erilaisiin kauneusleikkauksiin.

Lymfaterapia laittaa käytännössä nesteet liikkeelle kropassa ja vähentää sitä kautta turvotusta. Käytettävät tekniikat lymfaterapian kanssa ovat maltillisia ja rauhallisia. Terapian tavoitteena on poistaa valkuaisaineet ja nesteet kudoksista sekä vähentää turvotusta.

Lymfaterapiaan ei moni tekijä rajoita, mutta esimerkiksi todella paha tulehdus, laskimotukos, kasvaimet tai hoitamaton sydämen vajaatoiminta voivat estää hoidon aloittamista. Kannattaa kysyä omalta lääkäriltä tai varata aika ammattilaisen kanssa meiltä ennen kuin teet mitään muuta. Selvitämme sinulle sopivan hoito-ohjelman.

Kyllä. Lymfaterapiaa voi saada tietyissä tilanteissa kelakorvauksen kanssa. Kysythän lääkäriltäsi voitko saada kelakorvausta lymfaterapiasta aiheutuvista kustannuksista.

Lymfaterapia auttaa rintasyöpäleikkauksen jälkeen tulevan turvotuksen vähentämisessä. Imusolmukkeita leikatessa voi kehon järjestelmä mennä solmuun ja silloin voi syntyä turvotusta vääriin paikkoihin. Hoitoprosessin jälkeen turovtus saadaan poistettua sekä palautuminen leikkauksesta tapahtuu nopeammin.

Lymfaterapia

Varaa aika Lymfaterapiaan

Varaa aika lymfaterapiaan sähköisen ajanvarauksemme kautta tai puhelimitse numerosta 09 859 6897.

Lymfaterapia hinnasto

Lymfaterapia on yksi fysioterapian hoitomuodosta. Fysioterapiasarja sisältää alku- ja loppututkimuksen sekä neuvonnan ja mahdolliset kirjalliset koti- ja harjoitusohjeet.

Kotikäynnit

Kotikäyntilisä sopimuksen mukaan. Ajanvaraukset puhelimitse 09 859 6897 tai sähköpostilla info@espoonkeskuksenfysioterapia.fi.

Lymfaterapia, lantionpohjanterapia, faskiamanipulaatio, akupunktio ja muu erikoisterapia

enint. 30 min

€76,00

enint. 45 min

€86,00

enint. 60 min

€96,00

enint. 90 min

€117,00

Lymfaterapiassa tarvittavat sidokset alkaen

€29,00

Lantionpohjan terapiassa tarvittava elektrodi alkaen

€38,00

Kinesioteippaus 15 min

€30,00

Shopping Cart