tukisukat ja tukihihat

Lääkinnälliset tukisukat ja tukihihat auttavat verenkierron parantamisessa. Mallistossamme on vakiokokoja, ja tämän lisäksi ne voidaan räätälöidä oman malliseksi. Varaa aika tai kysy lisää!

Fysioterapia parantaa toimintakykyä

Tukisukat ja tukihihat auttavat verenkirtoa

Lääkinnällinen tukisukka tai tukihiha parantaa jalkojen verenkiertoa, laskee jalkojen turvotusta sekä vähentää laskimon painetta. Tukisukkien käyttäminen ehkäisee suonikohjujen syntymistä. Suonikohjut johtuvat jalkojen pintalaskimoiden vajaasta toiminnasta ja niiden syntyminen on ehkäistävissä tukisukilla.

Tukisukka helpottaa myös silloin, kun et pääse liikkumaan

Joskus et pääse liikkumaan vaikkapa todella pitkän lentomatkan tai työpisteellä istumisen takia. Jalkojen ollessa tietyssä asennossa voi pinnalliset laskimotukokset syntyä helpommin jalkoihin. Tukisukka ehkäisee tukoksia ja parantaa verenkiertoa myös silloin, kun et pääse vapaasti liikuttamaan jalkojasi tai käsiäsi.

Lentosukka on hyvä esimerkki tukiasusteen käytöstä

Lentosukka on kevyt tukisukka, joka on suunniteltu pitkän lentomatkan ajaksi jalkaan. Lentosukat ehkäisevät lentokoneessa aiheutuvia laskimotukoksia jaloissa huomattavasti paremmin, tavallisiin sukkiin verrattuna. 

Yksilöllinen koko tai vakiokokoko

Voit löytää valikoimastamme eri merkkisiä tukisukkia ja tukikihihoja vakiomalleissa. Tukiasuste voidaan myös räätälöidä, jolloin se antaa kaikista parhaimman tuen.

Tukiasusteen tulee olla oikean kokoinen, sillä liian löysä koko ei tue tarpeeksi ja aiheuta kompressiota. Liian kireä tukisukka taas tuntuu epämukavalta ja voi heikentää verenkiertoa.

Siksi olisikin aina parempi, että sukka räätälöidään kehon muotojen mukaisesti. Nilkan ja pohkeen mitat tulee ottaa myös sukkia valittaessa parhaimman vaikutuksen saamiseksi.

Kysy lisää valikoimastamme tai varaa aika lääkinnällisten hoitosukkien mittaukseen!

Myymme tukisukkia Kauppakeskus Entressen toimipisteessä, osoitteessa Siltakatu 11, 02770 ESPOO. Myymälämme ja muut terveyspalvelumme sijaitsevat kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. 

Voit kysyä meiltä lisää tukisukista ja -hihoista puhelimitse numerosta 050 353 7802 tai laittamalla viestiä osoitteeseen info@espoonkeskuksenfysioterapia.fi. Autamme sinua mielellämme uusien tukisukkien löytämisessä helpottamaan jalkojesi oloa!

Voit helposti varata ajan lääkinnällisten hoitosukkien mittaukseen allaolevasta linkistä.

Tukisukat räätälöidysti Espoon keskuksessa

Etsinnässä räätälöityjä kompressiosukkia? Meiltä saat laadukkaat tukisukat sekä muut terveys- ja hyvinvointipalvelut ammattitaitoisen henkilökuntamme tuella. Vastaanottomme toimii Espoon keskuksessa, kauppakeskus Entressen toisessa kerroksessa. Tervetuloa!

Tässä vielä muutama usein kysytty kysymys, jos jäit pohtimaan jotakin tukisukkiin liittyvää.

Tukisukka tai kompressiosukka auttaa verenkierrossa alaraajoissa. Ne vähentävät turvotusta, kipua sekä laskimotukosten eli suonikohjujen syntymistä jalkoihin. Koko vartalon verenkierto paranee, kun jalkoihin kohdistuu erilainen paine ja se auttaa verenkiertoa kokonaisvaltaisesti.

Tukisukka auttaa kokonaisvaltaisesti kehon verenkierrossa. Tukisukka ehkäisee jalkojen turvotusta, suonikohjujen syntymistä sekä edistää verenkiertoa. Jos istut tai seisot paljon paikallaan, on silloin tukisukkien käytöstä suuri hyöty.

Tukisukkien haittoja ei kovin usein ole havaittavissa suurimmalle osalle ihmisiä. Tukisukat voivat auttaa erittäin paljon esimerkiksi raskaudessa, diabeteksessa, suonikohjuissa, säärihaavoissa sekä monissa muissa kiputiloissa.

Viime vuosien aikana ammattiurheilijat sekä tavalliset kuntoilijat ovat löytäneet tukisukkien hyödyt. Niiden on huomattu lisäävän suorituskykyä urheilusuorituksissa sekä parantavan ja nopeuttavan palautumista. Tukisukka tuo painetta jalkoihin, minkä vuoksi veri kiertää sinne paremmin ja edistää turvotuksen poistumista.

Tukisukkia kannattaa käyttää joka päivä parhaimman tuloksen saamiseksi. Riippuen vaivasta sukkien hyöty voi olla nähtävissä jo muutamissa minuuteissa niiden pukemisesta. Urheilusuorituksissa sukat auttavat heti treenin aikana sekä palautuminen urheilusta on nopeampaa.

Tukisukkien käyttöä ei suositella yön aikana. Jalat eivät pääse hengittämään eikä jalkoihin kohdistu öisin painetta missä tukisukat auttavat. Kannattaa kysyä omaan vaivaasi mielipide ammattilaiselta, silloin tiedät varmasti mikä sopii juuri sinulle!

Lääkinnällinen tukisukka

Varaa aika yksilöllisen tukisukan tai tukihihan mittaukseen

Voit helposti varata ajan lääkinnällisten hoitosukkien mittaukseen allaolevasta linkistä. Autamme sinua mielellämme löytämään parhaan ratkaisun!

 

Lääkinnällisen tukisukan tai -hihan mittauksen hinta

Lääkinnällisen tukisukan tai tukihihan mittauksen hoitaa aina terveydenhuollon ammattilainen. Saat mittauksessa neuvoa ja ohjausta tukisukan ja tukihihan käyttöön. Autamme sinua mielellämme monipuolisten terveyspalvelujemme avulla. 

Tervetuloa Espoon Keskuksen Fysioterapiaan osoitteeseen Siltakatu 11, 02770 ESPOO, kauppakeskus Entressen 2. kerrokseen.

Lääkinnällisten tukisukkien ja tukihihojen mittaus

enint. 20 min

€43,00

Shopping Cart