Ryhmäliikunta

Terveysliikunnalla jumit pois

Liikuntatunneillamme harjoittelet pienryhmässä (max. 7hklöä) osaavan ohjaajan opastaessa juuri Sinulle sopivat liikkeet ja suoritustavat. Harjoittelu on turvallista ja voit keskittyä olennaiseen – liikunnan iloon!

Tuntivalikoima

Tunnit soveltuvat kaikenikäisille, -kuntoisille ja kunnottomillekin. 

Pilates

Pilates on saksalaissyntyisen, Yhdysvalloissa vaikuttaneen Joseph Pilateksen (1883–1967) 1900-luvun alussa kehittämä kehonhallintamenetelmä.
Perustason PilatesHealth-tunti ei vaadi aiempaa kokemusta pilateksesta mutta tunnille voi osallistua myös jo pilatesta harrastanut.
Pilates tunti soveltuu kaikille, iästä ja kunnosta riippumatta. Myös esimerkiksi selkä- tai niskakipuinen voi osallistua Pilates tunnille, sillä tuki- ja liikuntaelinvaivoihin perehtynyt ohjaaja huomioi jokaisen yksilölliset tarpeet ja ohjaa jokaiselle soveltuvat ja turvalliset harjoitteet.
Pilateksen tavoitteena on kehittää koko kehon toiminnallista ryhtiä: syviä lihaksia vahvistamalla, hengityksen ja liikkeen keskittyneellä ja kontrolloidulla yhteistyöllä sekä fysiologisesti oikeiden liikeratojen opettelulla.

Asahi

Asahi on kokonaisvaltainen Suomessa kehitetty lempeä terveysliikuntamuoto, johon on yhdistetty itämaisen ja länsimaisen terveysliikunnan parhaat puolet. Asahi ennaltaehkäisee ja vahvistaa tuki- ja liikuntaelinvaivoja, edistää keskittymiskykyä, hyvinvointia ja terveyttä, vaikutus on fysioterapeuttinen. Liikesarjan hitaan venyttävät harjoitukset ovat kehoa avaavia, hierovia, vahvistavia ja tasapainoa  kehittäviä. Helposti omaksuttavat liikkeet tehdään seisten / istuen / tukea ottaen, keskittyen liikkeen ja  rauhallisen hengityksen rytmiin. Asahi sopii kaikille niin enemmän liikkuvaiselle kuin “sohvaperunallekin”. Se sopii hyvin niin kuntouttavaksi  kuin palauttavaksikin harjoitteeksi. Liikesarjat ohjataan läsnäolijoiden mukaan, tunnille on helppo tulla mukaan koska vain.

Seasonal jooga

Vuodenaikajoogassa harjoitetaan koko kehon notkeutta lempeän monipuolisesti, hengityksen tahdittamana.

Lisää Vuodenaikajoogasta Seasonal Yoga – sivustolla.

Tervetuloa joukkoon rentoon ja mukavaan!

Essi Alaja-Wikström, Asahi Health-ohjaaja.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tunneille puhelimitse 09 859 6897 tai 050 353 7802

Haluatko osallistua tunnille etäoppilaana?

Ilmoittaudu sähköpostiimme info@espoonkeskuksenfysioterapia.fi edellisen päivän klo 18 mennessä. Lähetämme osallistumislinkin sähköpostiisi.

Kokoa oma ryhmä

Muun muassa yrityksille, yhdistyksille, kaveriporukoille räätälöidyt ryhmätunnit ja -kurssit, kysy lisää numerosta 09 859 6897 tai sähköpostitse osoitteesta info@espoonkeskuksenfysioterapia.fi!

Shopping Cart