Fysioterapia Espoossa

Fysioterapia on apu moneen tilanteeseen. Fysioterapeutti auttaa sinua yksilöllisen terapiasuunnitelman avulla parantamaan toimintakykyäsi ja elämäsi laatua.

Fysioterapia parantaa toimintakykyä

Fysioterapia auttaa sinua jaksamaan

Fysioterapialla parannamme ja ylläpidämme sinun terveyttäsi, työ- ja toimintakykyä sekä elämänlaatuasi. Fysioterapia edistää näitä asioita joko ennaltaehkäisevästi tai erilaisten akuuttien tai pitkäaikaisten vaivojen jälkeen. 

Fysioterapiaan hakeutumisen syitä

Fysioterapiaan hakeutumiseen syitä voi olla monia. Tavallisin tapa hakeutua fysioterapiaan on trauman jälkeinen kuntoutus, mutta taustalla voi piillä muitakin syitä, jotka voivat kieliä niin sanotun ennaltaehkäisevän  fysioterapian tarpeesta. Näitä voivat olla esimerkiksi kiputilat, raajojen puutuminen, huono kehon liikkuvuus tai huimaustilat.

Fysioterapiaan liittyvät vaivat ovatkin usein sellaisia, joita itselääkitään tavallisilla kipulääkkeillä. Kipulääkkeet eivät kuitenkaan poista itse ongelmaa josta kiputila johtuu, vaan ne lievittävät vain oireita. Ihminen on aina yksilöllinen ja parhaan arvion tilanteestasi antaa lääkäri tai koulutettu fysioterapeutti.

Yksilöllinen fysioterapiasuunnitelma 

Fysioterapia toteutetaan lääkärin lähetteen ja fysioterapeuttisen alkututkimuksen pohjalta laadittavan yksilöllisen terapiasuunnitelman mukaan. Näin varmistetaan se, että fysioterapia onnistuu. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme ovat tukenasi koko hoitoprosessin ajan.

Fysioterapia on yksilöllinen hoitomuoto, jonka laatu varmistetaan fysioterapiasuunnitelmalla. Fysioterapiasuunnitelma tehdään yhdessä sinun kanssasi voimavarojesi, tarpeidesi, toiveittesi sekä elämäntilanteesi huomioon ottaen.

Fysioterapiaprosessin aikana suunnitelmaa arvioidaan jatkuvasti terapian vaikuttavuuden varmistamiseksi. Terveydentilassa tapahtuvien muutoksien seurannassa käytetään samoja mittareita koko hoitojakson ajan.

Fysioterapian eri menetelmiä

Fysioterapian menetelmiä ovat muun muassa terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä ohjaus ja neuvonta. Eri vaivoja voidaan poistaa esimerkiksi liikkuvuuden, voiman tai kestävyyden parantamisella. Ennen kaikkea tavoitteenamme on kuitenkin laadukas, vaikuttava terapia ja onnistunut hoitokokemus. 

Fysioterapiapalvelut Espoon sydämessä

Etsinnässä fysioterapia Espoossa? Meiltä saat laadukkaat fysioterapiapalvelut sekä muut terveys- ja hyvinvointipalvelut ammattitaitoisen henkilökuntamme tuella. Vastaanottomme toimii Espoon keskuksessa, kauppakeskus Espoontorin toisessa kerroksessa. Tervetuloa!

Tässä vielä muutama usein kysytty kysymys mikäli jäit pohtimaan jotakin fysioterapiaan liittyvää.

Fysioterapian vaikutukset ovat yksilöllisiä ja potilaskohtaisia. Tärkeintä fysioterapiassa on poistaa vaiva, jonka takia fysioterapiaan on hakeuduttu. Tämä voi tapahtua esimerkiksi terapeuttisen harjoittelun kautta, jossa pyritään lisäämään lihaksiston voimaa, joka siten tukee vartaloa ja poistaa vaivoja. Yleisesti ottaen fysioterapia parantaa terveyttä ja edistää työkykyä. Fysioterapia voi myös osaltaan ennaltaehkäistä tulevia vaivoja.

Mikäli sinulla on tuki- ja liikuntaelimistöön liittyvä vaiva, voi fysioterapia olla ratkaisu ongelmiisi. Fysioterapian tarpeen määrittää kuitenkin aina koulutettu fysioterapeutti tai lääkäri. Nämä ammattilaiset pystyvät arvioimaan tarpeesi fysioterapialle sekä toimenpiteet, joiden avulla mahdollisesta vaivasta voidaan toipua. Mikäli epäilet, että fysioterapiasta voisi olla sinulle apua, suosittelemme sinua joko varaamaan ajan ensikäynnille kanssamme tai keskustelemaan asiasta lääkärisi kanssa.

Fysioterapian hinta rippuu fysioterapia-ajan pituudesta. Tarjoamme eri aikoja 30 minuutin ja 90 minuutin väliltä. Fysioterapiahinnaston löydät sivun alalaidasta ja täydellisen hinnaston kaikkiin palveluihimme löydät Hinnasto-sivultamme. Hinnastomme on aina selkeä ja läpinäkyvä, emmekä peri ylimääräisiä maksuja tai laskutuslisää. Huomioithan myös, että lääkärin tutkimus- ja hoitomääräyksellä tehtävä fysioterapia on KELA-korvattava.

Fysioterapia sopii lähtökohtaisesti kaiken ikäisille henkilöille. Jokaisen ihmisen keho ja liikkuminen on aina yksilöllistä ja toimintakyky voi alentua monesta syystä. Voit olla vaikkapa aktiivinen urheilija ja toimintakykysi on alentunut jostakin syystä tai ikäihminen, jolla on tavallisesta ikääntymisestä johtuvia kiputiloja. Fysioterapia voi auttaa moniin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Selvitä asia ensikäynnillämme tai lääkärisi kanssa.

Fysioterapeutin ensikäynti on 45 minuutin mittainen. Ensikäynillä kartoitamme tarpeesi hoidolle ja teemme yksilöllisen terapiasuunnitelman. Tämän jälkeen fysioterapia jatkuu hoitosuunnitelman mukaisesti eri pituisina terapiasessioina. Valikoimastamme löytyy fysioterapia-ajat 30min, 45min, 60min, 70min sekä 90min ajoille.

Voit tulla fysioterapiaan myös ilman lääkärin lähetettä, eli tutkimus- ja hoitomääräystä. Silloin alkututkimuksen ja hoitotarpeen tutkii ammattitaitoinen ja koulutettu fysioterapeuttimme, joka on myös terveydenhuollon ammattihenkilö. Huomioithan kuitenkin, että lääkärin tutkimus- ja hoitomääräyksellä tehtävä fysioterapiajakso on KELA-korvattava. Mikäli tarvitset KELA-korvauksen fysioterapiasta, olethan yhteydessä ensin lääkäriisi lähetteen saamiseksi.

Fysioterapia Espoo

Varaa aika fysioterapiaan

Varaa aika fysioterapiaan ajanvarausjärjestelmämme kautta. Voit tulla paikan päälle tai kokeilla uutta etäkonsultaatiotamme. Varaa etäkonsultaatioaika puhelimitse tai sähköpostilla. Tutustuthan sivun alalaidassa olevaan hinnastoon ennen ajan varaamista.

Fysioterapia hinta

Lääkärin tutkimus- ja hoitomääräys fysioterapiaan on voimassa vuoden ja sitä voi käyttää haluamansa pituisina jaksoina. Terapia-aikaan sisältyvät lakisääteiset kirjaukset ja mahdolliset lausunnot hoidon lisäksi. Hinnastomme sisältää toimisto- ja viranomaismaksut, emmekä veloita muita hintoja hinnaston lisäksi.

Fysioterapiaan voi tulla myös omaehtoisesti ilman lääkärin hoitomääräystä. Potilaan yksilöllisten tarpeiden mukaan fysioterapiakerta voi sisältää esim. manuaalista terapiaa (esim. pehmytkudoskäsittelyjä, mobilisointia), fysikaalisia hoitoja (lämpö-, kylmä- ja sähkökipuhoitoja), terapeuttista harjoittelua eli lääkintävoimistelua sekä kinesioteippausta.

Fysioterapia voi myös sisältää erikoisosaamista vaativaa lymfaterapiaa, akupunktiota, lantionpohjan hoito, faskiamanipulaatiota tai asentohuimauksen hoitoa. Fysioterapiasarja sisältää alku- ja loppututkimuksen sekä neuvonnan ja mahdolliset kirjalliset koti- ja harjoitusohjeet.

Kotikäynnit

Kotikäyntilisä sopimuksen mukaan. Ajanvaraukset puhelimitse 09 859 6897 tai sähköpostilla info@espoonkeskuksenfysioterapia.fi.

UUTTA! ETÄKONSULTAATIO / -KUNTOUTUS

Peruuttamattomista tai alle 12h varauksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan 100% hoidon hinnasta, jollei tilalle tule uutta varausta.

Fysioterapia hinnasto

Ensikäynti

Huomioithan, että Fysioterapian ensikäynti on aina alkuun 45 tai 60 minuuttia.

enint. 30 min

€67,00

enint. 45 min

€77,00

enint. 60 min

€87,00

enint. 70 min

€97,00

enint. 90 min

€107,00

Etäkonsultaatio tai etäkuntoutus

enint. 30 min

€65,00

enint. 45 min

€75,00

Shopping Cart