Mama Massage

Mama Massage on raskausajalla ja synnytyksen jälkeen tehtävää palauttava hierontaa ja auttaa, kun kehon muutokset vaikuttavat olotilaasi.

Fysioterapia parantaa toimintakykyä

Mama Massage sopii erilaisiin tilanteisiin

Raskauden aikana keho saa yllättäen painoa etupuolelle ja siihen ei välttämättä ole keho tottunut. Tämä voi ilmentyä erilaisten kiputilojen kautta.

  • Niska- ja hartiakipu

  • Lonkkakivut

  • Alaselän kivut

  • Jalkojen ja käsien turvotus

Mama Massage hoitaa juuri näitä kiputiloja sekä pyrkii edistämään raskaana olevan henkilön olotilaa ja vointia. Synnytyksen jälkeen tapahtuva hieronta taas auttaa palautumaan nopeammin synnytyksen jälkeen olevista kiputiloista ja helpottaa vointia sekä turvotusta.

Henkilön yksilölliset tarpeet otetaan huomioon ja koulutettu hieroja osaa katsoa tarkasti juuri sinulle sopivat menetelmät. Hieronta on rentouttavaa sekä se auttaa sinua voimaan paremmin.

Mama Massage missä tahansa raskauden vaiheessa

Mama Massage sopii missä tahansa raskauden vaiheessa olevalle äidille. Hieronta muokataan aina raskauden vaiheeseen sopivaksi. Raskauden alkuvaiheessa hieronta voidaan tehdä vatsallaan. Kun raskaus on pitkällä, voidaan Mama Massage hieronta tehdä kylkiasennossa tai istuen. Mitä pidemmällä raskaus on, sitä todennäköisemmin tapahtuu hieronta kylkiasennossa tai istuessa.

Kipua ja stressiä lievittävä äitiyshieronta

Raskausvatsan kasvaessa alaselkään kohdistuu painetta ja se voi aiheuttaa kovia kiputiloja. Hieronnat suoritetaan toiveittesi sekä erityistarpeesi huomioiden. Koulutettu Mama Massage hierojamme tekee hieronnan rentouttavasti sekä lempeällä käsittelyllä.

Mama Massage hieronta auttaa vähentämään stressiä, antaa keholle hyvän olon tunteen sekä helpottaa kehossa tuntuvia lihaskipuja tai jännityksiä. Raskausaikana tulleet turvotukset helpottuvat sekä hieronta auttaa myös hengitys- sekä ruuansulatusongelmissa ja valmistaa synnytykseen.

Äitiyshieronta Espoossa

Äitiys- ja raskausajan hieronta löytyy kauppakeskus Entressen toisesta kerroksesta. Saat meiltä laadukkaat raskausajan hieronta-palvelut sekä muut hyvinvointia tukevat palvelut.

Alla vielä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Mama Massagesta.

Raskausajan hierontaan voi tulla missä tahansa raskauden vaiheessa sekä synnytyksen jälkeen. Raskaana tapahtuva hieronta tehdään aina hellävaraisesti sekä asiakas huomioiden. Kun raskaus menee pidemmälle, on hierottava silloin kyljellään tai jopa istualtaan. Mama Massage hieronta auttaa raskauden aikana tulleita kiputiloja ja vaivoja.

Kehon painopiste muuttuu hurjasti raskauden aikana ja alaselkään voi tulla vakavia kiputiloja. Raskaushieronta pystyy lievittämään kireitä lihaksia sekä turvotuksia eri puolilla kehoa. Raskaushieronta lisää liikkuvuutta ja auttaa myös synnytyksen aikana sekä synnytyksestä palautumisessa.

Yleisiä hieronnan esteitä saattavat olla flunssa, tarttuvat ihotaudit, päihtymystila, tulehdukset ja monia muita. Mikäli et ole varma terveyden tasostasi ennen hierontaa, voit kysyä lääkäriltäsi siitä ennen ensimmäistä käyntiä. Jos olet perusterve henkilö, voit silloin mennä hierontaan huoletta.

Hieronnan jälkeen kropassa alkaa liikkumaan nesteitä, joten sinun tulee myös juoda reippaasti vettä hierontapäivänä. Iho saattaa olla herkkä hieronnan jälkeen riippuen sen kovuudesta, mutta siitä ei kannata huolehtia. Kovaa rasitusta tulee välttää hieronnan jälkeen

Mama Massage hieronta ei edellytä erityisjärjestelyjä ja se tehdään samassa paikassa kuin muutkin terveyspalvelumme. Toimipisteemme sijaitsee Espoon keskuksessa olevan Kauppakeskus Entressen toisessa kerroksessa, osoitteessa Siltakatu 11, 02770 Espoo. Palvelemme teitä maanantaisin klo 11-20, ti-pe 10-19 sekä lauantaisin klo 12-15. Tervetuloa!

Mama Massage voit varata suoraan puhelimitse numerosta 09 859 6897 sekä sähköpostitse info@espoonkeskuksenfysioterapia.fi. Huomioithan, että peruuttamattomista tai alle 12h ennen varauksen alkua peruutetuista ajoista veloitetaan 100%, mikäli uutta varausta ei tule tilalle.

Äitiyshieronta

Raskausajan hieronta lahjaksi

Raskausajan hieronta on oiva tapa yllättää ystävä, kumppani tai sukulainen antamalla rentouttavan lahjan, mikä valmistaa myös tulevaan synnytykseen. Raskausajan kiputilat voivat olla lamaannuttavia ja niiden hoitaminen on tärkeää sekä saa tulevan äidin voimaan paremmin.

Äitiys- ja raskaushieronta

Ajanvaraukset puhelimitse 09 859 6897 tai sähköpostilla info@espoonkeskuksenfysioterapia.fi.

Peruuttamattomista tai alle 12h varauksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan 100% hoidon hinnasta, jollei tilalle tule uutta varausta.

Äitiys- ja raskaushieronnan hinnasto

45 min

€56,00

60 min

€66,00

90 min

€86,00

Hieronta luomuöljyllä sisältyy äitiys- ja raskaushieronnan hintoihin.

Vauvahieronta

75 min 1. kerta

€71,00

45 min Jatkokerrat

€46,00

Shopping Cart