Jalkaterapia ESPOOSSA

Jalkaterapia sopii kaikille, kenellä on alaraajojen kiputiloja, tuki- ja liikuntaelinvaivoja, virheasentoja tai rasitusvaivoja. Jalkaterapia parantaa elämänlaatua sekä toimintakykyä.

Jalkaterapia

Mitä jalkaterapia on?

Jalkaterapiassa hoidetaan kaikenikäisiä asiakkaita, joilla on alaraajojen kiputiloja, iho- ja kynsimuutoksia, jalkaterän ja varpaiden kuormitus- ja asentomuutoksia, tuki- ja liikuntaelinvaivoja tai urheilu- ja rasitusvammoja. Hoidon tavoitteena on toimintakyvyn ja elämänlaadun paraneminen tai ylläpito.

Jalkaterapeutin olennaisiin tehtäviin kuuluu ohjata asiakasta omahoidossa, jalkinevalinnoissa ja elämäntavoissa jalkaterveyttä edistävään suuntaan. Yksilöllinen ohjaus kuuluu kaikkiin jalkaterapeutin asiakaskontakteihin, mutta lisäksi jalkaterapeutti voi pitää luentoja ja ohjaustuokioita suuremmille ryhmille.

Mitä jalkaterapia sisältää?

Jalkojen kanssa esiintyy melkein jokaisella ihmisellä joitain ongelmia elämänsä aikana. Jalkojen oireet ja toiminta kartoitetaan kunnolla ennen hoidon aloittamista.

Jalkaterapiaan erikoistunut ammattilainen tutkii alaraajavaivoja, ennaltaehkäisee niitä sekä hoitaa. Usein oireet eivät sijaitse edes kipuilevalla alueella, vaan ne voivat sijaita jossain täysin muualla. Alaselkäkipu voi johtua jalkaterän väärästä asennosta.

Terveyttä edistävään jalkaterapiaan kuuluvat myös jalkojen terveystarkastukset eri ikäisille ja esimerkiksi diabeetikoiden vuositarkastukset, joissa selvitetään jalkojen tuntoaistin ja verenkierron riittävyys. Suuri osa jalkaongelmista olisi ennaltaehkäistävissä varhaisemmalla puuttumisella ongelmille altistaviin tekijöihin

Alkukartoituksella liikenteeseen

Ensimmäisellä jalkaterapiakäynnillä asiakas tutkitaan tarkasti ja pyritään selvittämään syyt jalkojen kiputilojen syntymiseen. Hoitoon voi sisältyä tarpeen mukaan iho- ja kynsimuutosten hoitamista, yksilöllisiä harjoitusohjelmia tai eri tyyppisiä apuvälineitä. Alkukartoituksen tekeminen on tärkeä, sillä jalkojen ongelmiin voi vaikuttaa todella monet syyt eikä niiden huoltamista kannata venyttää liian pitkälle.

Käytännössä potilaalle voidaan antaa yksilöityjä harjoitteita, joilla kivut saadaan poistumaan tai suunnitella apuvälineitä ongelman ratkaisemiseksi. Tule tapaamiseen ja selvitetään mikä sinun kohdallasi auttaa parhaiten!

Jalkaterapeutti Espoo

Jalkaterapeutti löytyy kauppakeskus Entressen toisesta kerroksesta. Saat meiltä laadukkaat jalkaterapeuttien palvelut sekä muut hyvinvointia tukevat palvelut.

Alla vielä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin jalkaterapiasta.

Jalkaterapialla päästään tutkimaan tarkemmin siihen, mikä aiheuttaa kiputiloja alaraajoissasi. Moneen vaivaan voi olla yksinkertainen hoitokeino, mutta sitä ei saa ikinä selville jos ei lähde asiaa tutkimaan. Kivussa ei kannata elää ja jalkojen vaivat kannataa tutkia ajoissa kuntoon!

Oletko huomannut, että sinulla on kipuja liittyen jalkoihin tai alaselän alueelle? Teetkö pitkiä päiviä töitä seisten tai istuen? Oletko paljon paikallasi etkä liikuta jalkojasi? On todennäköistä, että sinulla voi olla silloin ongelmia jalkojesi kanssa ja niitä kannattaa tutkituttaa ajoissa. Jalkaterapiaan pääsee turvallisesti meidän kauttamme ja ammattitaitoiset jalkaterapeutit ovat saatavillasi.

Jalkaterapiassa pyritään hoitamaan jalkojen eri ongelmia. Alkukartoituksen avulla saadaan selville mistä ongelmasi johtuvat sekä miten niitä voidaan alkaa työstämään. Jalkaterapeutti tarkistaa monipuolisesti jalkoihin liittyviä ongelmia ja niitä lähdetään työstämään apuvälineiden tai harjoitusohjelmien avulla.

Jalkoja ja niiden hygieniaa kannattaa hoitaa säännöllisesti. Tämä tarkoittaa jalkojen päivittäistä pesua, rasvausta tai venyttelyä. Myös hyvät työhön sopivat kengät sekä sukat vaikuttavat jalkojen terveyteen oleellisesti. Tämän lisäksi aktiivinen liikunta pitää jalat kunnossa ja oman liikkuvuuden edistäminen auttaa pitämään myös jalkoja parempana. Suuria alaraajojen ongelmia ei kannata lähteä hoitamaan itse, jos niistä ei tiedä sen enempää. Suosittelemme, että olet asiantuntijaan yhteydessä mikäli jokin askarruttaa mieltäsi.

Varaa meiltä aika ensimmäiselle kartoituskäynnille, minkä jälkeen voidaan sopia jatkosta sekä uusista käynneistä. Jotkut vaivat saattavat korjaantua huomattavasti nopeammin kuin toiset.

Löydät jalkaterapian ja muut terveyspalvelumme Espoon keskuksesta, Kauppakeskus Entressen toisesta kerroksesta osoitteesta Siltakatu 11, 02770 ESPOO. Varaa itsellesi sopiva aika ja laitetaan jalkasi voimaan paremmin! Tervetuloa.

Jalkaterapia Espoo

Yksilölliset tukipohjalliset yhteistyökumppaniltamme

Yhteistyökumppanimme Pauli Tarpila antaa teille apua tilanteessa, missä vaaditaan yksilöityjä tukipohjallisia.

Meilahden Ortopediatekniikka Oy sijaitsee Meilahdessa, osoitteessa Mäntytie 10, 00240 Helsinki.

Yritys on toiminut jo vuodesta 2004 erikoistuen vaativiin jalkaterän ongelmiin, mitkä ovat ratkaistavissa teknisen ortopedian keinoilla.

Käy lukemassa Paulin blogiartikkeli siitä, miten yksilölliset tukipohjalliset valmistetaan täältä.

Varaa aika jalkaterapiaan

Varaa aika jalkaterapiaan ajanvarausjärjestelmämme kautta ja ratkaistaan jalkoihisi liittyvät ongelmat. Tervetuloa!

 

Jalkaterapia

Jalkaterapian ensikäynti sisältää aina tutkimisen ja terapian tai hoidon tarpeen arvioinnin yhdessä asiakkaan kanssa sekä ohjausta jalkojen omahoitoon. Ensikäynnin pituus on 60 minuuttia  (ellei kyseessä ole pelkkä normaalirakenteisten kynsien leikkaus). Hoitoaikaan sisältyy kirjaukset.

Yksilöllisen tarpeen mukaan jalkaterapia voi sisältää esimerkiksi iho- ja kynsimuutosten hoitoa, alaraajojen toimintoja tukevia terapiamuotoja ja apuvälinetarpeen kartoituksen. Jalkakylpy jalkojen hoidon yhteydessä erikseen pyydettäessä.

Kotikäynnit

60min alkaen 107€ (sis. matkat).

Ajanvaraukset puhelimitse 09 859 6897 tai sähköpostilla info@espoonkeskuksenfysioterapia.fi.

Peruuttamattomista tai alle 12h varauksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan 100% hoidon hinnasta, jollei tilalle tule uutta varausta.

Jalkaterapia hinnasto

enint. 15 min

€31,00

enint. 30 min

€56,00

enint. 45 min

€66,00

enint. 60 min

€71,00

enint. 70 min

€81,00

enint. 90 min

€101,00

Pelkkä kynsien leikkaus max. 15 min 30 € (normaali rakenteisten kynsien lyhennys)

Syylänhoito

Syylän poisto Verrutop käsittelyllä 25 € (Verrutop aine) + aikaveloitus. Voi vaatia useamman hoitokerran.

Yksilöllinen varvasortoosi

Silikoniortoosi
Pieni + aikaveloitus

€21,00

Iso + aikaveloitus

€41,00

Nauhaortoosi
+ aikaveloitus

€24,00

Podofix kynnen oikaisu

17€ / kynsi + aikaveloitus
33€ / kaksi kynttä + aikaveloitus
Shopping Cart