Sale!

Respectan valmispohjalliset*

63,75 69,70 

Valitse neljästä Respectan valmispohjallisesta omasi!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Respectan valmispohjalliset on valmistettu EVA-materiaalista ja ovat heti valmiina käytettäväksi. Niiden tarkoitus on helpottaa kiputiloja, tukea jalkaa ja tuottaa mukavuutta.

Relief-pohjallinen soveltuu osaksi jalan etuosan ongelmien hoitoa kuten päkiäkivut, morton, metatarsalgia ja vaivaisenluu. Hyvä poikittaiskaaren tuenta. Pehmeä materiaali shore 35. Kapea lesti soveltuu hyvin sirompiin jalkineisiin.

Trainer-pohjallinen soveltuu hyvin liikuntaan. Pohjallinen tasaa kuormitusta ja tarjoaa tukea jalalle tasaisesti. Alapuolen hionnan ansiosta pohjallinen istuu hyvin urheilujalkineisiin. Maltillinen mediaalikaaren ja poikittaiskaaren tuenta. Pehmeä materiaali shore 35. Normaali lestin laajuus.

Support-pohjallinen soveltuu tilanteisiin joissa tarvitaan tukea jalan takaosalle, kuten jalan takaosan pronaation kontrollointiin. Tukipohjallinen tarjoaa apua kantapään kiputilojen, plantaarifaskiitin ja akillesjänteen ärsytystilojen hoidossa. Tukeva materiaali shore 45.

Balance-pohjallinen soveltuu tilanteisiin, jossa tarvitaan tukea ja iskunvaimennusta sekä jalan takaosalle että etuosalle. Tukipohjallinen tarjoaa apua kantapään kiputilojen, plantaarifaskiitin ja akillesjänteen ärsytystilojen hoidossa. Tukeva materiaali shore 45 ja poronpehmuste pinnassa. Leveämpi lestin laajuus istuu hyvin työjalkineisiin.

Respecta malli

Balance, Relief, Support, Trainer

Kokonumero

36-37, 38-39, 40-41, 42-43, 44-45, 46-47

Shopping Cart