hierontaetu

Hierontaetu parantaa hyvinvointiasi – käytä se meillä!

Kaipaatko sinä rentoutusta kiireisten päivien lomassa tai aiheuttaako istumatyö sinulle jatkuvasti jumeja kehoon? Hieronta voi tuoda sinulle kaivatun tauon arjen keskellä.

Hieronta antaa sinulle rennomman ja vapautuneen olon kehoosi. Veri kiertää vapaasti, jolloin myös ajatus kulkee kirkkaammin. Kun päivät ovat hektisiä, erilaiset viestintäkanavat piippaavat taukoamatta, tarvitset ehkä tauon arjen keskellä.

Tutustu hierontaetuun ja käytä hierontaetusi meillä, Espoon Keskuksen Fysioterapiassa.

Hieronta parantaa hyvinvointia

Hierontaetu hyvinvoinnin tueksi

Hierontaetu on yksi työnantajan tarjoamista henkilökuntaeduista työntekijöilleen. Edun avulla voidaan esimerkiksi edistää työn tekemistä sekä ylläpitää työntekijän työkykyä ja motivaatiota. Etu on määrätty työntekijälle ja etu on näin henkilökohtainen.

Yritys voi tehdä sopimuksen tietyn hierontapalvelun kanssa tai rajata toimipisteitä, jolloin etu käy ainoastaan tiettyihin toimipisteisiin.

Eikö työpaikallasi ole hierontaetua? Kysy työnantajaltasi!

Verovapaa hierontaetu rentouttaa ja palauttaa työntekijöitä fyysisestä ja henkisestä rasituksesta. Se ennaltaehkäisee sairaspoissaoloja ja stressiä. Se on edullinen tapa sitouttaa työntekijöitä yritykseen.

Eikö etu ole vielä käytössä teidän yrityksellänne? Kysy lisää työnantajalta ja tuo lisää työhyvinvointia koko tiimiin.

Hierontaedun verotus – vaikuttaako se palkkaan?

Hierontaetu on helppo, verovapaa etu. Etua tulee tarjota kollektiivisesti koko henkilökunnalle. Työnantaja useimmiten määrittelee tietyt paikat, joissa kohdennettua maksuvälinettä voi käyttää. Etu ei ole korvausta tehdystä työstä, joten se ei vaikuta palkanmaksuun eikä sitä vähennetä työntekijän palkasta.

Hieronta auttaa jaksamaan töissä

Hieronnalla poistetaan tyypillisesti erilaisia lihasjumeja, särkyjä tai jännitystä kehossa. Hieronnan seurauksena kuona-aineet pääsevät liikkeelle ja verenkierto nopeutuu, mikä on hyvä erityisesti paljon istumatyötä tekeville.

Jaksamista toimistotyöhön

Monissa ammateissa keho rasittuu toistuvien liikeratojen ja erilaisten ruumiillisten ponnistelujen seurauksena. Paljon puhutaan myös siitä, miten nykyään istutaan liikaa. Istumattomuuteen liittyy useita työergonomisia ongelmia, joista yleisimpiä ovat hartia- ja niskakivut.

Hieronta rentouttaa sinua, lisää liikkuvuutta ja parantaa jaksamista. Hieronnan avulla voidaan parantaa ryhtiä ja auttaa pitämään kehoa kunnossa, jotta jaksat työssäsi ja arjessasi fyysistä rasitusta. Hieronnan avulla voidaan myös monipuolisesti parantaa kehon liikkuvuutta esimerkiksi polvessa, olkapäässä tai selässä.

Hieronta on hyvä ottaa osaksi omaa arkea, säännöllisenä ja ylläpitävänä ratkaisuna, joka varmasti vaikuttaa fyysisen jaksamisen lisäksi myös henkiseen jaksamiseen.

hierontaetu auttaa erityisesti toimistotyöntekijää rentoutumaan

Rentoutusta raskaan käytännön työn tekijälle

Rentoutuminen on useimmiten hieronnan sivuvaikutus, vaikka olisit mennytkin vastaanotolle pääasiassa hoitamaan kipua. Hieronta rentouttaa mieltä ja kehoa. Lihaksien rentouttaminen saa myös mielen rentoutumaan ja auttaa jaksamaan.

Hieronnassa otetaan huomioon jokainen yksilö kokonaisuutena. Fyysistä työtä tekeville saattaa kertyä keskivertoa enemmän jumeja, jotka saattavat johtua esimerkiksi jostakin virheliikkeestä työtä tehdessä. Hieronnalla voidaan vaikuttaa liikkuvuuteen, jolla on suora vaikutus erilaisiin virheliikkeisiin. Käynnillä voidaan myös pyrkiä ymmärtämään jumien alkuperää.

hierontaetu sopii myös raskaan työn tekijälle

Näin käytät hierontaetua

Kun maksat hierontaedulla, varmista etukäteen mitä palveluita työsuhde-etusi sisällyttää. Etuun on saatettu nimetä tarkempi palvelu, johon se tulee käyttää. Voit käyttää hierontaetua annetun summan mukaisesti. Työnantaja voi lisätä käytettävissä olevaa summaa kerran vuodessa tai vaihtoehtoisesti useasti vuodessa. Edun määrän näet suoraan edun tarjoamasta palvelusta.

Hierontaedulla maksaminen

Hierontaetua voit käyttää paikan päällä maksaessasi tai ostaa palvelun suoraan verkon kautta. Muista varmistaa etukäteen, onko työnantaja nimennyt yrityksellesi tietyn hierontapalvelun käyttöön vai käykö etu missä tahansa hierontaa tarjoavassa yrityksessä.

Hierontaetu voi olla käytössä mobiilisovelluksen kautta sai fyysisinä virikeseteleinä.

Mobiilisovellukset

Lähes kaikki hierontaetupalvelut tarjoavat mobiiliratkaisua. Lataat palvelun tarjoaman sovelluksen maksutta puhelimeesi ja näin etu kulkee kätevästi aina mukanasi.

virikeSeteli

Virikesetelit ovat perinteisin maksutapa. Setelit toimivat käteisen tavoin, mutta niistä ei anneta vaihtorahaa takaisin. Seteleiden voimassaoloaika vaihtelee vuosikerrasta riippuen. Jokaiseen virikeseteliin tulee lisätä erikseen työntekijän nimi selkeästi.

Milloin hierontaetu pitää käyttää?

Mikäli yrityksellä on käytön mukaan veloitettava käyttömalli, edun voimassaolo vaihtelee työnantaja- ja etukohtaisesti. Edun yleinen voimassaoloaika on kuitenkin 2 vuotta. Esimerkiksi Edenredin saldojen yleinen voimassaoloaika on 24 kuukautta niiden lataamisesta. Epassin edut ovat puolestaan voimassa kalenterivuoden, jolloin ne nollautuvat aina vuoden lopussa.

Huomioithan, että edun käyttääksesi sinun tulee olla työsuhteessa. Mikäli työsuhteesi on päättymässä, muista hyödyntää etu ennen viimeistä työpäivää.

Meillä voit käyttää seuraavia hierontaetuja

edenred logo

Edenred hieronta

Voit ladata sovelluskaupasta ilmaisen MyEdenred Finland -sovelluksen tai voit käyttää palvelua selainversiona. Sovelluksen kautta voit tarkistaa saldosi määrän, maksutapahtumat sekä 45 päivän sisällä vanhenevat saldot.

smartum logo

Smartum hieronta

Smartumin hierontaetu kätevästi kännykässä toimiva hierontasaldo. Sillä voi maksaa kaikissa Smartum-verkoston hieronta- ja fysioterapiapaikoissa mutkattomalla SmartumPay-mobiilisovelluksella. Hierontasaldolla voi maksaa urheilu- ja klassisen hieronnan sekä fysioterapian. Saldo ei sisällä esimerkiksi spa-palveluita.

epassin logo

Epassi hieronta

Työnantaja voi tarjota erilaisia hyvinvointi- ja terveyspalveluita, joita maksat kätevästi Epassi Hyvinvointi edulla. Epassi tarjoaa kahta eri palvelua yritykselle, Epassi Go ja Epassi Plus. Epassilla maksaminen onnistuu mobiilisovelluksen, puhelinnumeron tai suoraan verkon välityksellä.

Espoon keskuksen fysioterapia logo

Espoon Keskuksen Fysioterapia – hieronta sekä muut hyvinvointi- ja terveyspalvelut Espoon keskuksessa

Tarjoamme Espoon Keskuksen Fysioterapialla monipuoliset hyvinvointi- ja terveyspalvelut. Löydät meidät kauppakeskus Entressen toisesta kerroksesta.

Palveluvalikoimastamme löytyvät seuraavat terveyspalvelut:

Hyvinvointipalvelumme ovat seuraavat:

Tutustu myös verkkokauppaamme, josta löydät lahjakortit ja muut hyvinvointituotteemme.

Shopping Cart